De leider ontwaakt

Professioneel Leiderschap in Persoonlijk Perspectief

Kies voor deze driedaagse als je niet de hele opleiding van De Leider Ontwaakt wilt doen.  Ik bied je een programma waarbij je elke dag een ander perspectief krijgt. We kijken samen naar de 3DMens-principes, waarbij we ons verdiepen in de drie dimensies: ik, jij en wij. Je leert patronen herkennen bij jezelf en bij anderen die je kunt gebruiken in de ontmoeting met anderen. Je bent zelf het instrument waarmee je aan het werk gaat. Ik gebruik elementen uit het programma van De Leider Ontwaakt en behandel in verkorte vorm dezelfde thema’s vanuit de eerste (IK), tweede (JIJ) en derde (WIJ) dimensie. Het maakt je nieuwsgierig en laat zien dat je veel kunt ontdekken in jouw professionele en persoonlijke leven. Op dat snijvlak leer je jezelf beter kennen en hoe jij jezelf ziet in jouw professionele rol.  

De driedaagse is een intensieve workshop. Echter binnen het programma is er veel ruimte voor rust en reflectie. Het programma is zo opgebouwd – in de drie dimensies – dat het zich zowel letterlijk en figuurlijk binnen en buiten afspeelt.

  • Dit programma bestaat uit drie dagen achter elkaar (acht dagdelen). Voor in-company is er mogelijkheid om dit maatwerk te maken met losse dagen. Vraag daarvoor de informatie aan via het contact formulier.

Doelgroep

De driedaagse Professioneel Leiderschap in Persoonlijk Perspectief is voor (beginnende) leidinggevenden en professionals die meer over zichzelf willen leren en hun invloed beter willen begrijpen.

Werktijden en data

De trainingsdagen zijn doordeweeks. De werktijden zijn:
dag 1 van 10.00 uur tot 21.00 uur,
dag 2 van 08.45 uur tot 21.00 uur en
dag 3 van 08.45 – 15.30 uur.

10, 11 en 12 maart 2021

Investering

€ 1.270,- per persoon, exclusief btw. Inbegrepen zijn: koffie/thee, tussendoortjes, ontbijt, lunches, diners, overnachtingen en werk- en oefenmaterialen.

Locatie

De werklocatie is Fletcher Hotel in Wolfheze. Een fijne plek om te werken. Kleinschalig en omringd door bos. De zaal is ruim en met een gezellige en functionele inrichting. Indien het weer het toelaat werken we (deels) in de buitenlucht.

Inschrijven

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier:

De uiterste inschrijfdatum staat vermeld in het overzicht. Je ontvangt een bevestiging van jouw inschrijving.

Opleider

Norbert Overvelde van 3DMens Opleidingen.

Overzicht data

  • 3 daags Programma DLO op 10, 11 en 12 maart 2021
  • Ieder kwartaal starten we een groep.
    De data voor het tweede en derde kwartaal van 2021 staan hier op de site medio februari 2021.
    De data voor vierde kwartaal van 2021 staan hier medio juli 2021.